Selectează o Pagină

Specializată în realizarea lucrărilor de construcții civile și industriale, echipa OVAL CONCEPT este dedicată respectării cerințelor celor mai pretențioși clienți. Pentru noi colaborarea implică, fără excepție, respectarea parametrilor estetici și de calitate, îndeplinirea cerințelor privind profesionalismul factorului uman, acordarea consultanței necesare, eficientizarea costurilor și utilizarea materialelor de calitate.

VIZIUNE

Impunerea și respectarea unor standarde de calitate/stabilirea unei comunicări eficiente cu beneficiarul, cu ajutorul echipei de consultanță/furnizarea celor mai bune soluții, cu respectarea parametrilor de calitate si a celor estetici.

MISIUNE

De ce OVAL CONCEPT? Pentru că ne asumăm responsabilitatea finalizării cu succes a lucrărilor atribuite… pentru că oferim consultanță eficientă prin inginerii/managerii noștri de proiect… pentru că vă putem garanta optimizarea costurilor.

Construim cu simț de răspundere, întotdeauna cu respectarea standardelor de calitate și a termenelor de execuție convenite.

Adresă: str. Soveja, nr. 97, Constanța, România
Telefon: +40 722 311 211
E-mail: office@ovalconcept.ro